Carports

Uw auto staat schoon en droog onder een carport van Boog.

Nooit meer door de regen naar uw auto rennen. Nooit meer vogelpoep op uw zojuist gewassen lak. Maar wél: uw auto die 365 dagen per jaar beschermd is tegen vuil en weersinvloeden. Een Boog carport is in alle opzichten een waardevolle aankoop. Doordat hij zorgt voor een constante luchtcirculatie, wordt roestvorming aan uw auto voorkomen. Daarnaast heeft u geen last van vallende condensdruppels of geluidsoverlast van neerslag. Ook vergroot u met de carport de leefruimte van uw huis en daarmee uw woongenot. Boog carports zijn bovendien duurzaam en maximaal lichtdoorlatend. Daarmee verhogen ze de waarde van uw woning.

Technische specificaties

Bedekking
Het dek van een Boog overkapping bestaat uit aluminium goten, gebogen roedes en afdeklijsten. Het glas is helder gehard veiligheidsglas. Optioneel kunt u kiezen voor gekleurd glas (groen, grijs of brons).

Fundering
Om verzakking te voorkomen, worden alle staanders van uw overkapping gefundeerd door afstelbare betonpoeren.

Hemelwaterafvoer
Meestal kan de bestaande hemelwaterafvoer worden gebruikt om het water van de overkapping af te voeren. Wanneer er geen regenpijp beschikbaar is, wordt het water onzichtbaar afgevoerd door één van de staanders. Een aansluiting op bijvoorbeeld een regenton is ook mogelijk.

Montage
De overkapping wordt in onderdelen geleverd aan uw dealer. De montage wordt doorgaans op één dag door vakmensen verricht.

Beschermt tegen weersinvloeden, neerslag en uitwerpselen

Biedt comfort en langere gebruiks- mogelijkheden

Verhoogt de waarde van uw woning of bedrijfspand

Creëert extra bruikbare ruimte

Wordt op maat gemaakt en is van topkwaliteit

5 jaar garantie en dealers in de buurt

Andere toepassingen

Of u nu uw auto of boot wil beschermen tegen weersinvloeden, een droge en comfortabele entree van uw huis wil of extra lang wil genieten van de zon op uw terras;