Entreeluifels

Een stijlvolle binnenkomst van uw pand

De entree van uw woning of bedrijfspand is het eerste wat uw bezoekers zien. Met een stijlvolle luifel van Boog geeft u direct uw visitekaartje af. Bovendien biedt een luifel bescherming tegen neerslag en straatvuil. Ook voor uzelf is dat natuurlijk prettig thuiskomen of naar het werk gaan. Een Boog luifel vraagt zeer weinig onderhoud. Elk exemplaar wordt vervaardigd van duurzaam aluminium met hoogwaardige poedercoating en gehard veiligheidsglas. Stijl gaat ook hier samen met topkwaliteit.

Luifel op maat

In ons assortiment vindt u luifels van allerlei soorten, vormen en afmetingen. Voor elke type gevel bieden we gegarandeerd een passend ontwerp, ook voor geschakelde woningen of meer-onder-een-kap. Maatwerk is mogelijk. Uw wensen en specificaties zijn het uitgangspunt voor een stijlvol ontwerp.

Beschermt tegen weersinvloeden, neerslag en uitwerpselen

Biedt comfort en langere gebruiks- mogelijkheden

Verhoogt de waarde van uw woning of bedrijfspand

Creëert extra bruikbare ruimte

Wordt op maat gemaakt en is van topkwaliteit

5 jaar garantie en dealers in de buurt

Technische specificaties

Bedekking
Het dek van een Boog overkapping bestaat uit aluminium goten, gebogen roedes en afdeklijsten. Het glas is helder gehard veiligheidsglas. Optioneel kunt u kiezen voor gekleurd glas (groen, grijs of brons).

Fundering
Om verzakking te voorkomen, worden alle staanders van uw overkapping gefundeerd door afstelbare betonpoeren.

Hemelwaterafvoer
Meestal kan de bestaande hemelwaterafvoer worden gebruikt om het water van de overkapping af te voeren. Wanneer er geen regenpijp beschikbaar is, wordt het water onzichtbaar afgevoerd door één van de staanders. Een aansluiting op bijvoorbeeld een regenton is ook mogelijk.

Montage
De overkapping wordt in onderdelen geleverd aan uw dealer. De montage wordt doorgaans op één dag door vakmensen verricht.

Andere toepassingen

Of u nu uw auto of boot wil beschermen tegen weersinvloeden, een droge en comfortabele entree van uw huis wil of extra lang wil genieten van de zon op uw terras;