Terrasoverkappingen

Geniet extra lang van uw tuin of terras

U geniet maar liefst zestig dagen langer van uw terras met een terrasoverkapping. U zit er voortaan droog, warmer en beschut. Voor nog meer comfort zorgt u met een windscherm, terrasverwarming, zonwering of sfeervolle verlichting. Vraag uw dealer naar alle mogelijke accessoires. Een Boog overkapping is een waardevolle toevoeging aan uw woning. Niet alleen uw woongenot neemt toe, ook de waarde van uw woning zal erdoor vergroten.

Beschermt tegen weersinvloeden, neerslag en uitwerpselen

Biedt comfort en langere gebruiks- mogelijkheden

Verhoogt de waarde van uw woning of bedrijfspand

Creëert extra bruikbare ruimte

Wordt op maat gemaakt en is van topkwaliteit

5 jaar garantie en dealers in de buurt

Technische specificaties

Bedekking
Het dek van een Boog overkapping bestaat uit aluminium goten, gebogen roedes en afdeklijsten. Het glas is helder gehard veiligheidsglas. Optioneel kunt u kiezen voor gekleurd glas (groen, grijs of brons).

Fundering
Om verzakking te voorkomen, worden alle staanders van uw overkapping gefundeerd door afstelbare betonpoeren.

Hemelwaterafvoer
Meestal kan de bestaande hemelwaterafvoer worden gebruikt om het water van de overkapping af te voeren. Wanneer er geen regenpijp beschikbaar is, wordt het water onzichtbaar afgevoerd door één van de staanders. Een aansluiting op bijvoorbeeld een regenton is ook mogelijk.

Montage
De overkapping wordt in onderdelen geleverd aan uw dealer. De montage wordt doorgaans op één dag door vakmensen verricht.

Andere toepassingen

Of u nu uw auto of boot wil beschermen tegen weersinvloeden, een droge en comfortabele entree van uw huis wil of extra lang wil genieten van de zon op uw terras;