Zakelijk

Ruime ervaring en flexibel in oplossingen

Boog ontwerpt en levert een groot assortiment overkappingen voor de zakelijke markt. Stijlvolle entrees, fietsenstallingen, overdekte opslagplaatsen, winkelwagenstallingen, rookruimtes, we bieden het allemaal. Voor vastgoedprojecten zijn we de vaste partner voor projectontwikkelaars en aannemers, van individuele gebouwen tot complete woonwijken.

Kwaliteit, snelheid en flexibiliteit

Onze kracht is de combinatie van duurzame kwaliteit en een gunstige prijs. Een snelle levering en flexibiliteit kenmerken onze dienstverlening. Elk product wordt door ons naar wens geproduceerd. Ook een eigen ontwerp of ander maatwerk is mogelijk. We denken graag met u mee. Met ruim zestig jaar ervaring op de zakelijke markt zijn wij voor u als ondernemer de juiste partner.

Beschermt tegen weersinvloeden, neerslag en uitwerpselen

Biedt comfort en langere gebruiks- mogelijkheden

Verhoogt de waarde van uw woning of bedrijfspand

Creëert extra bruikbare ruimte

Wordt op maat gemaakt en is van topkwaliteit

5 jaar garantie en dealers in de buurt

Technische specificaties

Bedekking
Het dek van een Boog overkapping bestaat uit aluminium goten, gebogen roedes en afdeklijsten. Het glas is helder gehard veiligheidsglas. Optioneel kunt u kiezen voor gekleurd glas (groen, grijs of brons).

Fundering
Om verzakking te voorkomen, worden alle staanders van uw overkapping gefundeerd door afstelbare betonpoeren.

Hemelwaterafvoer
Meestal kan de bestaande hemelwaterafvoer worden gebruikt om het water van de overkapping af te voeren. Wanneer er geen regenpijp beschikbaar is, wordt het water onzichtbaar afgevoerd door één van de staanders. Een aansluiting op bijvoorbeeld een regenton is ook mogelijk.

Montage
De overkapping wordt in onderdelen geleverd aan uw dealer. De montage wordt doorgaans op één dag door vakmensen verricht.

Andere toepassingen

Of u nu uw auto of boot wil beschermen tegen weersinvloeden, een droge en comfortabele entree van uw huis wil of extra lang wil genieten van de zon op uw terras.